Worden de kunststof weidepalen over heel België geleverd?

Wij leveren over heel België. De weidepalen kunnen per stuk of pallet worden aangekocht. Een transportkost van 50 Euro wordt aangerekend voor bestellingen tot 1500 Euro (incl. BTW). Is de waarde van je bestelling groter, dan is er een gratis levering.


Wat is de leveringstermijn van de weidepalen?

Je moet rekening houden met een leveringstermijn tot 8 werkdagen. Zijn de bestelde weidepalen niet in voorraad zijn dan bedraagt de leveringstermijn maximum 25 werkdagen. We houden je hierover steeds op de hoogte.


Kan ik de weidepalen ook komen afhalen in Bornem?

Dit kan uiteraard. Gelieve hiervoor telefonisch contact met ons op te nemen (03 825 13 24). Betaling kan dan met Bancontact.


Zijn alle weidepalen op voorraad?

Doorgaans zijn alle materialen uit voorraad leverbaar. Je moet wel rekening houden met een leveringstermijn van maximum 8 werkdagen. Als de bestelde weidepalen niet in voorraad zijn dan bedraagt de leveringstermijn maximum 25 werkdagen.


Waarom kunststof weidepalen kopen in plaats van houten?

Kunststof weidepalen zijn vervaardigd uit 100% recyclage kunststoffen waardoor ze heel duurzaam en weersbestendig zijn. Daarom dat ze niet gaan rotten en vorstvrij zijn. Bovendien behoeven ze geen onderhoud.


Zijn de kunststof weidepalen makkelijk bewerkbaar?

De kunststof palen kan je eenvoudig bewerken: verzagen, boren, frezen, schroeven,... Het gaat even makkelijk als bij houten palen.


In welke kleuren zijn de weidepalen beschikbaar?

De weidepalen zijn enkel beschikbaar in de natuurlijke grijze kleur van gerecycleerde kunststoffen.